Dalilah's FotoPage

By: Dalilah AB

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-May-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark
Trip To Sabah

View from the condo
sungai.. nampak dr kaki Mount Kinabalu. Beautiful!!!
jambatan gantung kat Poring HotSpring
View all 12 photos...
Semekom.................. adoi laaaaaaa... dah berkurun aku tak update FP ni. seb baik ingat lagi username & password .

2nd week May ari tu aku bersama rombongan Cik Kiah dah ke Sabah . Saja ja la jalan2 pi kampung Abang Pezal dulu... and at the same time bole round2 Sabah sekali. Bawak abih kaum kerabat.. my hubby, my son, my mom, parents in law and sis in law.

Saja ja la.. bawak org tua jalan2... while still have the chance. Sis in law aku tu ikut pasai dia tak ingat langsung life dia kat Sabah. Tak bole nak connect with her sibling bila depa keluaq story Sabah. Puas la hati dia lepas ni. kekekeee

Muqri letih gila bila balik dr trip ni. naik flight from KK... elok take off je.. dia pon tertido terus.. shiann....

tapi gambaq2 yg aku post ni tak secanggih gambaq ol. aku ni lemah skit bab berfoto some more ada org2 tua lagi la tak reti.. kekekeee


Monday, 25-Sep-2006 01:54 Email | Share | | Bookmark
Trip 2 Kontan!

kat TC. tapi tak dak sapa pon kat beach
excited nampak ayaq
melangkah dgn semangat nak main ayaq laut. tapi akhirnya kensel!
View all 4 photos...
Hari t aku pi Kontan. Appt yang tak menjadi dengan Olie. kekekee.. ni semua tepon cikadees hg la ni. Takpa laaa.. ada rezeki pi lagi.

Aku pi 1 mlm ja... malam tu dinner kat tanjung lumpur.. sedapnya makan ikan 'sebelah' bakaq. muqri pon pulon habih.. memang sedap. bulan2 posa ni teringat la plak. esok tu pi TC.. sapa pon tak dak. muqri pon tgk takdak sapa mandi manda.. dia pon kensel. Last skali balik pi Hotel je laa. Petang check out.. pi jalan2. Olie.... ada satu kedai juai benda2 murah ni.. ala2 kedai 2 inggit yg juai benda2 merapu ni. aku bole pulak pi borong segala macam kat situ. yg pastinya stick note murah gilerrr.. aku borong la.

Petang gerak nak balik KL.. tapi tukaq plan, singgah genting plak. satu mlm gak... esoknya petang balik! Terlupa satu benda, on the way pi genting olie cal.. KAKAKAKAAAA!!!! dah terlambat wahai Olie!

THE END


Thursday, 1-Jun-2006 11:30 Email | Share | | Bookmark
Muqri is back

kat colmar
ini pon colmar jugak
kat Rabbit park
Dah lama tak active kan. Muqri pon dah nak masuk 2 thn. makin nakal & dah mula pandai bercakap. Ini pict masa pi Bukit Tinggi. Anniversary la kunun


Friday, 24-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Apa FP ni.. nak upload payah

saya dan kawan2.. ni baru warm up
besh gak bersantai ni
ini la gaya ALI BAPU di tepian pantai
View all 5 photos...
aku geram sungguh... semlm aku typing typing tetiba tak leh upload. tension!!!!!! NIN DIA........ gambaq muqri hasselhof (betoi ka eja ni.. hat hero tua baywatch tu). muqri la ni suka main ayaq.. oleh itu aku bawak dia pi swimming2 di swimming pool. tapi swimming pool orang lain la... pi menompang. Muqri plak dah swimming... sampaikan host kami tu dah penat swimming pon.. dia tak mo naik lagi. nak jd hera baywatch ka anak aku ni. mentang2 badan dia cam tu.. lambat sejuk.... kakakkaaaaaaa....


Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambaq muqri yg tak berapa baru

 
 
 
View all 4 photos...
ni gambaq muqri bulan lepaih... baru load... malaih nya pasai.. kekeke


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net